PERFUME MALAYSIA

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Sekiranya anda ingin mencari perfume berjenama antarabangsa pada harga termurah dan ingin menjalankan bisnes berasaskan perfume, tahniah anda sudah menjumpai ‘lubuk rahsia‘.

Sebelum itu saya perkenalkan saya Syahera, merupakan pengasas Syahera d’ Perfume (Syahera Trading). Kami merupakkan main supplier perfume Dubai 5A dan perfume original reject terbesar di Malaysia dengan lebih 1200 model perfume. Usah risau kami merupakan merupakan syarikat sah berdaftar dengan SSM dan 100% hak milik bumiputera =)

Kami supply perfume secara borong dengan minimum order serendah 6 botol pada harga yang termurah. Harga borong perfume Dubai 5A dan original rejected perfume kami merupakan termurah di Malaysia (bandingkan harga borong kami). Kenapa harga borong kami tawarkan kepada anda murah? Ini kerana semua perfume kami mengambil terus dari kilang tanpa melalui pihak ketiga dan dalam kuantiti yang banyak. Jaminan kualiti perfume jualan kami setanding original !!

Selain supply perfume secara borong, Syahera d’ Perfume juga menyediakan dropship perfume kepada sesiapa sahaja yang berminat menjalankan perniagaan tanpa modal !! Anda hanya perlu register sebagai Agen Syahera d’ Perfume dan anda akan memperolehi kelebihan sebagai agent di mana anda boleh membuat dropship dengan kami !!

Apa yang lebih menarik, anda boleh SWAP perfume yang dibeli dari kami kepada model lain sekiranya perfume yang di beli tidak dapat dijual. Ya !!! Ini merupakan nilai tambah yang kami berikan kepada anda supaya anda dapat meminimumkan kerugian dan menigkatkan kadar keutungan anda jualan perfume anda. Kami yakin, ianya tidak ditawarkan oleh mana-mana supplier perfume lain !!!

 showroom syahera d perfumeShowroom Syahera d’ Perfume. Kami menawarkan jualan borong dan dropship dengan lebih 1200 model perfume ready stok. Sehingga hari ini, kami mempunyai kira-kira 650 agent berdaftar di seluruh Malaysia.

Lebih banyak bukti penghantaran disini

 

Tracking Note Syahera d Perfume

Bukti Tracking Consignment Note Pos Laju pelanggan yang pernah berurusan dengan kami. Perfume akan dihantar setiap hari. Order anda dijamin sampai dalam tempoh 1-3 hari waktu bekerja. Buy with confident di Syahera d’ Perfume.

Syahera d’ Perfume merupakan pemborong, dropshipping dan supplier perfume Dubai dan Original Reject Perfume. Sekiranya anda ingin menjalankan business perfume, inilah peluang terbaik anda untuk menambah pendapatan sampingan mahupun menambah income secara serius. Jaminan kami pendapatan 3-5 angka sebulan dengan menjual perfume mampu dijana kerana margin keuntungan menjual perfume sangat tinggi sehingga 400% !! Ramai di kalangan agent kami consistent menghasilkan keutungan 3-5 angka sebulan dengan perfume kini sudah behenti kerja dan menjalankan perniagaan ini secara full time. Jom lihat pakej harga  borong dan dropship perfume yang kami tawarkan.

Syahera d Perfume

Sesiapa sahaja boleh bercakap business yang mereka lakukan ‘meletup’ tetapi tahukah anda dari 10 orang yang berkata demikian, percayalah hanya 1 orang sahaja yang berani menunjukkan bukti income pendapatan mereka. Kami boleh tunjukkan kepada anda BUKTI INCOME JUALAN DARI PERFUME. Niat kami sekadar memberikan ransangan dan semangat kepada anda dan yang paling penting kami tidak bercakap kosong. Apa yang dapat kami katakan perfume merupakan satu produk evergreen hot selling sepanjang zaman, bukanlah seperti sesetengah produk yang hot sale pada musim-musim tertentu sahaja. Printsceen dibawah merupakan income pendapatan kami hanya dengan menjual perfume sahaja mampu mencecah PULUHAN RIBU RINGGIT SEBULAN . Percaya anda juga mampu melakukannya. Daftar sebagai agent kami dan mula jana pendapatan 3-5 angka sebulan dengan perfume sekarang !! Ramai yang dikalangan agent kami mampu berjaya menjana 3-5 angka sebulan mengapa tidak anda ??

BUKTI INCOME BULAN JULY 2013

Total sale bulan 7

Hanya dengan satu produk sahaja iaitu Perfume, kami mampu menjana jualan sebanyak RM143368.50 pada bulan July 2013 sahaja. Membuktikan produk ini merupakan produk laku keras yang mudah dijuala secara online mahupun offline.

BUKTI INCOME BULAN JUN 2013

Total Sale bulan June Syahera d' Perfume

Total jualan Perfume kami pada bulan Jun 2013 sebanyak RM63068.20 dapat dijana hanya dengan jualan perfume sahaja.

BUKTI INCOME BULAN MAY 2013

Income bulan May 2013

Lagi bukti perfume merupakan produk hot yang mudah dijual. Total sale dari jualan perfume sahaja pada bulan Mei 2013 mampu menjana sebanyak RM55813.50

 

Testimonial Syahera d Perfume

 

 

________________________________________________________________

 

RAHSIA TOP 50 BEST SELLER

Dapatkan secara PERCUMA rahsia 50 best selling perfume untuk market Malaysia. Sekiranya anda ingin memulakan perniagaan dalam bidang perfume, list perfume yang mudah dijual amat penting untuk anda untuk anda memaksimumkan keuntungan anda !!! Kami hanya berikan kepada 100 orang pertama sahaja secara percuma dan  selepas cukup 100 orang pertama kami akan menutup pemberian PERCUMA selamanya atau menjual pada harga RM499 !!!

* List yang kami berikan kepada anda adalah data yang tepat mengikut jumlah perfume yang dijual di showroom Syahera d’ Perfume.

p.s : Sebagai bonus anda juga akan mendapat secara PERCUMA update perfume terkini dari kami dari masa ke semasa.

 






 Masukkan Nama dan E-mail anda untuk mendapatkan list TOP 50 HOT selling secara percuma dari kami.

We respect your email privacy

________________________________________________________________

Jaminan Syahera d Perfume


Comments

PERFUME MALAYSIA — 35 Comments

  1. sy nk beli perfume.. tp xtau mna yg ssuai ngn saya.. sy masih student jd sy nk pkai perfume yg berbau lembut je..tapi tahan smpai malam perfume ue..blh x tlg sy cri perfume yg ssuai??

  2. salam…nak tanye perfume ni tahn lama ke means if pakai pagi petang still mantain ke x…hehe…sorry banyak tanye…i’m looking for hantaran lelaki & perempuan tapi tak arif pasal bau mane yang sesuai…tapi saya suka pada bau yang soft takmo keras2 sangat baunye…any suggestion…

  3. saya nak mendaftar sebagai ejen untuk jual secara borong…macam mana nak buat…
    apa2 pn boleh pm kat saya di no 0125915539

  4. I am Mrs. Nes Au from the Philippines. Do you ship perfumes here in the Philippines? I am interested to be a dealer of your perfumes here. Kindly send me an email or private message please on how I can purchase your perfumes. Any minimum orders? and the shipping fee pls? . My email: partydoctora@yahoo.com.
    Thank you and looking forward for a positive response from you. God bless

    • Hai dear,
      Kindly send me email. We can communicate via E-mail at Syaheradperfume[at]gmail.com.
      Tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>